Sokkenactie

Het schoolplein van Basisschool St Joris wordt groen! Van saaie tegels naar een fantasierijke ontdektuin met speelheuvels, verstopplekken, water, zand, bomen, planten en beestjes. Klik hier voor een kijkje op het nieuwe plein. Om dit plan te bekostigen, verkopen de leerlingen toffe ‘mismatched’ sokken met tuin- en diermotieven. Dus maak de blits, help mee en bestel direct sokken voor iedereen die je kent via een leerling van onze school!

Bestellen kan nog tot uiterlijk 30 september! Dan heb je jouw sokken vanaf 14 oktober aan je voeten.

Bestellen kan alleen via een leerling. Zodoende kan de leerling de bestelling bij u bezorgen, dat bespaart portokosten. Is er nog niemand bij u langs geweest en zou u graag sokken willen bestellen? Stuurt u dan een bericht naar groeneschoolplein.sintjorisschool@kpoa.nl.

Promotie

Alle leerlingen hebben een flyer ontvangen met het toffe sokken aanbod. Deze flyer bevat ook een afbeelding van het schooltuinontwerp en achtergrondinformatie over de voordelen van een groen plein. Dit helpt kinderen om enthousiast te vertellen over ons mooie nieuwe plein en zo al hun familieleden en bekenden te motiveren om sokken bij hen te kopen. Bestelling en betaling lopen via een webshop en uitsluitend via IDeal, zodat de kinderen niet met contant geld over straat hoeven.

Toffe sokken collectie

De sokken hebben toepasselijke plant- en diermotieven. Er zijn sokken voor volwassenen (€9,95) en kinderen (€5,95) in verschillende maten. Per verkocht paar gaat maar liefst 50% naar de schooltuin! De collectie bestaat uit vrolijke ‘mismatched’ sokken (twee verschillende sokken in één paar). Wil je liever twee dezelfde sokken? Bestel dan twee paar met hetzelfde motief.

Bestellen via de webshop

De flyer bevat een persoonlijke QR-code en een persoonlijke link om in de webshop te komen. Het is heel belangrijk dat kopers via deze persoonlijke QR-code of link in de webshop komen, want zo worden de bestellingen automatisch gekoppeld aan de betreffende leerling. Deze leerling haalt de sokken op school op en bezorgt ze bij zijn/haar bekenden. Bestellen kan nog tot uiterlijk 30 september. De leerlingen ontvangen hun bestellingen dan op school op 14 oktober.

Hoe werkt het?

Het bestelproces spreekt redelijk voor zich. Voor de volledigheid volgt hieronder een toelichting. De webshop is eigenlijk bedoeld voor gebruik in de horeca. Dat verklaart het gebruik van sommige ‘horeca termen’ (of dat het kan voorkomen dat u moet aanvinken dat u geen alcohol gebruikt onder de 18 jaar, of iets dergelijks. We konden dit helaas niet aanpassen). Bij vragen over het bestelproces kunt u een email sturen naar sintjoris@treevent.nl

Stappenplan bestellen

We hopen natuurlijk dat deze actie een mooi bedrag gaat opbrengen voor onze schooltuin. Dus bestelt u zelf ook een of meer paar van deze vrolijke sokken bij een van onze leerlingen?

Vragen over de Toffe Sokken actie kunt u stellen via sintjoris@treevent.nl

 

Mail ons 033 472 19 07  Route