Informatiemomenten

Dit schooljaar hebben we een aantal informatiemomenten voor nieuwe ouders ingepland. U kunt de school bekijken, krijgt informatie over hoe wij werken en natuurlijk is er veel ruimte voor vragen!

Het eerstvolgende informatiemoment is op 30 november 2020 om 16:30 uur. In verband met de COVID-19 maatregelen zullen leerlingen en leerkrachten dan de school uit zijn. Verder kunnen wij maar maximaal 10 nieuwe ouders (zonder kinderen) ontvangen om voldoende afstand te kunnen garanderen. Daarom vragen wij u om vooraf aan te melden op sintjorisschool@kpoa.nl

Hierna zijn er nog twee informatiemomenten op 15 januari en 20 mei 2021 in de ochtend. Hoe deze momenten precies vorm zullen krijgen, is op dit moment nog niet duidelijk. Dit hangt ervan af hoe de situatie rondom Corona zich verder zal ontwikkelen. Wij houden u op de hoogte!

Mail ons 033 472 19 07  Route