Schooltijden

Basisschool Sint Joris werkt volgens het 5 gelijke dagen model. We hebben een continu rooster: alle leerlingen gaan iedere schooldag van 8.30 uur tot 14.15 uur naar school. Vanaf 8.20 uur zijn de leerlingen welkom; om 8.30 uur starten wij met onze lessen/activiteiten.

Tot aan de herfstvakantie mogen de leerlingen naar binnen worden gebracht. Na de herfstvakantie is het fijn als de leerlingen vanaf groep 4 buiten afscheid nemen van hun ouders.  

Tussen de middag eten de leerlingen met hun eigen leerkracht in de klas. Voor of na het eten wordt er een half uur buiten gespeeld. Op maandag en donderdag is dit een 'beweegpauze'; deze wordt verzorgd door Sportivate, samen met studenten van het ROC.

Tijdens de 'beweegpauze' neemt Sportivate het schoolplein over en gaat met de leerlingen aan de slag. Leerlingen worden gestimuleerd om te bewegen, complimenten te geven, samen te werken en tot oplossingen te komen. De leerlingen uit de hoogste groepen worden gemotiveerd om een rolmodel te zijn voor de jongere kinderen. Zij worden dan de junior sportivators, oftewel de ambassadeurs.

Mail ons 033 472 19 07  Route